
Шоколадні трюфелі
Одним з найпростіших і доступних варіантів домашніх солодощів є, звичайно ж, шоколадні трюфелі. Ці милі саморобні цукерки можна приготувати як до святкового столу, так і звичайного сімейного чаювання, коли хочеться порадувати домочадців чимось смачненьким. Основа наших трюфелів – густий ганаш із розтопленого шоколаду, згущеного молока і горішків. Потім охолоджені шоколадні кульки поливаються гарячим шоколадом і обвалюються в какао-порошку. Тримайтеся, ласуни: перед цими чудовими цукерками Ви точно не встоїте. До речі, своїм ім'ям десерт зобов'язаний великій схожості з вишуканим делікатесом – рідкісним грибом трюфелем, який можна знайти в густих дубових лісах південної Франції.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
170 г.
Мигдаль
30 г.
Молоко згущене варене
20 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
100 г.
Етапи приготування
01
Мигдаль подрібнити в блендері. Чорний шоколад (120 грам) розламати на шматочки і розтопити на водяній бані. Потім додати в нього варене згущене молоко, подрібнений мигдаль. Довести масу до однорідної консистенції.
02
Трохи охолодити шоколадну масу і скачати з неї кульки, розміром з волоський горіх. Покласти цукерки на 30-40 хвилин у морозильник. Какао просіяти на суху тарілку.
03
60 грам шоколаду розтопити на водяній бані. Дістати цукерки з морозильника, опускати їх у гарячий шоколад, а потім в какао. До подачі зберігати цукерки в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)