
Піца з креветками і цукіні
Цікаво, що прототипи піци були відомі ще у стародавніх греків і римлян - страви подавалися на скибах хліба. На початку шістнадцятого століття, коли в Італію стали завозити помідори, в Неаполі з'явився прообраз сучасної італійської піци. Сьогодні піцу люблять у багатьох країнах. Змінюються люди, змінюється світ навколо нас, видозмінюються начинки для піци - але кругла корж, томати та розплавлений сир залишаються незмінні. Пропонуємо вам приготувати наш варіант піци з креветками і цукіні. Всього двадцять хвилин - і справжня домашня піца випромінює божественний аромат на вашому столі. Ніжний цукіні надає нашому виробу соковитість і присмак літа, креветки - пікантність і екстравагантність, а поєднання часнику і перцю чилі привносить гостроту смаку, аромат і характер. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Основа для піци 200г
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
20 мл.
Сир Славія Моцарела 50%
250 г.
Цукіні
3 шт.
Креветки 90/120
10 шт.
Часник
1 зуб.
Перець чилі червоний
1 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
10 мл.
Сир плавлений Пирятин Вершковий 45% 90г
125 г.
Етапи приготування
01
На основу нанести томатну пасту.
02
Цукіні нарізати тоненькими шматочками і полити лимонним соком і оливковою олією, посолити і поперчити.
03
У сковороді змішати креветки, часник, чилі і обсмажити до напівготовності креветок..
04
На основу для піци викласти моцарелу, нарізану на шматочки. Наверх викласти шар цукіні і креветок.
05
Випікати 10 хвилин до золотавої скоринки (основи).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)