
Пиріг із консервованою рибою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
350 г.
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Горбуша Veladis в олії 160г
3 банки
Масло вершкове домашнє
180 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Для приготування тіста потрібно: змішати в мисці приблизно 10 ст. ложок сметани, м'яке вершкове масло і 1 ч. ложку солі.
02
Додати в миску розпушувач і борошно (попередньо відсипати 2 ст. л. борошна в іншу миску). Потім замісити тісто.
03
Відкрити консервовану горбушу і злити з неї сік. Потім саму рибу розім'яти виделкою.
04
Зелень дрібно нарізати. Потім змішати її з рибою.
05
У невелику форму для випікання, змащену маслом, викласти тісто, розрівняти його і зробити невеликі бортики.
06
На тісто викласти горбушу із зеленню і слідом розрівняти її.
07
В окремій мисці збити яйця, додати решту сметану і 2 ст. л. борошна.
08
Добре перемішати і залити пиріг цією заливкою.
09
Форму поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 40-45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)