
Овочевий суп-смузі з бринзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Авокадо 500г
1 шт.
Бринза Кілія Балканська 45%
100 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Огірки солені
5 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Петрушка 70г
пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Насамперед підготувати помідори. Їх слід очистити і розрізати навпіл.
02
Очистити зелені овочі: очистити авокадо і огірок від шкірки, у перці видалити серцевину з насінням. Нарізати невеликими шматочками.
03
У блендері подрібнити червоні овочі, тобто помідори. Посолити, поперчити і додати оливкову олію. Узяти ще одну посудину. У ній подрібнити в пюре зелені овочі. Додати нашатковану петрушку, сіль і 1 ст. л. олії.
04
Насипати в миску орегано. Обваляти в спеціях шматочки нарізаної бринзи.
05
Підготувати глибокі тарілки, розлити в них суп: спочатку червону суміш, потім зелену. Викласти шматочки бринзи. Готово!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)