
Маринад для курки
Ви любите запечену або підсмажену курочку? А ваші близькі? Пропонуємо вам спробувати рецепт маринаду для курки, який помітно покращить смакові якості страви. Що вже там, маринад не просто покращить страву, він зробить її пікантною, в міру гострою, з її смаком ніщо не зрівняється, а аромат рознесеться по всій окрузі. Особливо цей аромат порадує вас в холодну погоду, коли організм намагається зігрітися абсолютно від усього.
Завдяки суміші перцю маринад буде гострий, немов лук Робін Гуда. Імбир подарує страві пікантності, а вашому організму - корисні речовини, поліпшить імунітет. Часник порадує організм вітамінами у холодну погоду, але і стане відмінним афродизіаком. Маринад може стати секретною зброєю для будь-якої господині. Насолоджуйтесь!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пиво Bavaria iмбир та лайм безалкогольне 0,33л
1 ч. л.
Часник
5 зуб.
Олія соняшникова салатна 500мл
5 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
0,25 ст.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,5 ч. л.
Спеція Суміш перців
0,5 ч. л.
Перець зелений фасований
0,5 ч. л.
Куркума Еко 20г
0,5 ч. л.
Приправа Metro Сhef Карi 440г
1 ч. л.
Сік лимона John Top 230мл
50 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Корінь імбиру і часник натерти на дрібній тертці.
02
Додати олiю, сметану, суміш перців, паприку, мускатний горіх, карі, сіль, сік лимона. Добре перемішати.
03
Маринувати 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)