
Коул слоу з ананасами
Салат Коул Слоу популярний вже багато століть, його готували ще в Стародавньому Римі. Головні інгредієнти салату - терта свіжа морква і тонко нашаткована капуста. Незвичайна назва так і перекладається: по-голландськи kool sla - салат з капусти, по-англійськи slaw -шинкована капуста. Краще використовувати молоду білокачанну, ніжну савойську або пекінську капусту. Оригінальність смаку салату додає заправка, базовими складовими якої є сметана, майонез і гірчиця. Іноді додають оцет, сік лимона, соєвий соус. Крім основних інгредієнтів господині додають в салат яблуко, корінь селери, ананаси і апельсини. Салат виходить яскравим на вигляд і смак і дуже вітамінним за складом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
400 г.
Морква
300 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту і моркву промити під холодною водою, очистити, нашаткувати.
02
Ананаси витягнути з банки, рідину злити, нарізати невеликими шматочками.
03
Змішати в якості соусу сметану і майонез, додати за смаком гірчицю. Перемішати.
04
Змішати в салатниці моркву з капустою, додати ананаси, заправити соусом і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)