
Індійські коржики наан
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
2, 5 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
130 мл
Масло вершкове домашнє
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У теплій воді потрібно розчинити дріжджі і цукор. Залишити на декілька хвилин, щоб вони почали діяти.
02
Тим часом потрібно змішати всі інгредієнти, що залишилися. Сіль потрібно розчинити в йогурті або сметані і додати до борошна - добре перемішати, тісто має стати однорідним.
03
Потім тісто потрібно накрити серветкою і поставити в тепле місце, щоб воно підійшло.
04
Також, що важливо в приготуванні цієї страви - це спосіб випікання, тому що в оригіналі коржі наан випікають у спеціальній печі - тандур. Тому коржі краще випікати в дуже розігрітій духовці.
05
Коли тісто підійде, його потрібно розрівняти і розділити на 6 частин. Далі, кожен шматочок потрібно злегка обваляти в борошні, щоб вони не прилипали до рук.
06
Далі шматочки потрібно розкачати в пласти завтовшки 0,5 см. Потім розкатані коржі викласти на деко на 5-10 хвилин при температурі 225°С або на розпечену сковороду на 3-5 хвилин.
07
Коржі моментально змінюються, стають дуже апетитними з хрусткою скоринкою.
08
Готові коржики зверху намастити маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)