
Квасолевий суп із равіолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
300 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Шпинат пучок 100г
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
200 г.
Цибуля
1 шт.
Помідор
1 шт.
Морква
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Базилік у горщику
7 шт.
Етапи приготування
01
Замісити тісто з борошна, яєць, солі і 100 мл. води. Коли воно стане еластичним, накрити рушником.
02
Для начинки змішати попередньо ошпарений окропом (охолоджений і віджатий) і нашаткований шпинат з рікотою, пармезаном, сіллю, перцем і яйцем.
03
Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати кружечками за допомогою виїмки або тонкостінної склянки. На кожен кружечок тіста викласти по чайній ложці начинки і зліпити равіолі. Відварити до готовності в підсоленій воді, вийняти шумівкою і скропити оливковою олією.
04
У киплячий бульйон викласти попередньо нарізані і обсмажені цибулю, моркву і помідор. Через 5 хвилин викласти квасолю, приправити, варити 5 хвилин. Розлити по тарілках, в кожну покласти равіолі і листочки базиліка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)