
Сирний пиріг з чорною смородиною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Сіль Єгипет
2 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
120 г
Сир кисломолочний 9%
500 г
Сметана ХМЗ 20%
100 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
40 г
Чорна смородина Vici швидкозаморожена 300г
300 г
Етапи приготування
01
Борошно просіяти з розпушувачем, додати сіль і нарізане кубиками вершкове масло, пробити блендером до отримання вологої крихти.
02
Покласти цукор і 1 яйце, замісити тісто. Загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
03
2 яйця збити з цукром, додати сметану і протертий сир, збити міксером до однорідної маси, додати просіяний крохмаль, перемішати.
04
Розігріти духовку до 180°C градусів.
05
Третину ягід, 5 ст. л. води і 2 ст. л. цукру уварити на повільному вогні. Змішати з рештою ягід.
06
Охолоджене тісто розподілити в роз'ємній формі, зробивши бортики висотою близько 4-5 см. Вилити сирну начинку і рівномірно розподілити ягоди злегка втиснувши їх в сир.
07
Випікати пиріг близько 45 хвилин. Злегка охолодити, від'єднати форму і остаточно охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)