
Гороховий суп із копченостями
Гороховий суп - страва смачна, навіть якщо готувати його без копченостей, але з ними він набуває абсолютно неймовірні відтінки смаку. Готувати гороховий суп з копченостями можна з одним видом м'яса або за принципом солянки - використовуючи декілька видів копченостей. Щоб гороховий суп вийшов особливо смачним потрібно правильно вибирати горох, це повинні бути голландські мозкові сорти. Подавати слід з сухариками власного приготування з пшеничного хліба. Гороховий суп з копченостями - відмінний вибір, якщо хочеться порадувати домашніх смачною, але простою, звичною стравою, яка завжди сприймається на ура.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка копчена
300 г.
Горох колотий
250 г.
Картопля фасована
700 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Морква
150 г.
Лист лавровий
3 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Горох промити в холодній воді. Якщо на упаковці рекомендується попереднє замочування гороху, замочити на вказаний час.
02
У чотирилітровій каструлі протягом 40 хвилин зварити бульйон з реберець.
03
Реберця дістати, остудити і додати в бульйон м'ясо, відокремлене від кісток, і горох, варити 30 хвилин.
04
Приготувати зажарку для супу. На соняшниковій олії обсмажити дрібно нарізану цибулю, потім додати до неї натерту на середній тертці моркву і злегка обсмажити.
05
На іншій сковороді обсмажити без масла нарізану невеликими шматочками грудинку.
06
У бульйон додати нарізану кубиками картоплю, через 4 хвилини - грудинку і зажарку. Посолити, поперчити і варити до готовності картоплі.
07
За 5-10 хвилин до кінця варіння додати лавровий лист, який потім із готового супу, що настоявся 15 хвилин, вийняти. При подачі в тарілку з супом додати дрібно нарізану зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів