
Чахохбілі з курей
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
800 г.
Спеція Аджика суха
0,5 ч. л.
Перець гострий
1 шт.
Кінза Metro Chef свіжа 50г
6 гілочок
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 мл.
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
100 мл.
Суміш спецій Vigor Selected Spices Хмелі-сунелі 50г
5 г.
Часник
3 зубчика
Петрушка Marka Promo пучок 70г
6 гілочок
Масло вершкове домашнє
25 г.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Вимити курку, порізати на частини.
02
Розжарити неглибоку каструлю, додати 1 ст. л. рослинної олії, на великому вогні обсмажити курку до напівготовності. Якщо курка жирна - олію не додавати.
03
У каструлю додати дрібно нарізані помідори, тушкувати 15 хвилин, трохи посолити. Зменшити вогонь, накрити кришкою.
04
Цибулю тонко нарізати. На окремій сковороді обсмажити до трохи золотистого кольору.
05
Смажену цибулю додати до м'яса, готувати ще 15 хвилин.
06
Влити 0,5 склянки вина, готувати ще 15 хвилин.
07
Петрушку, кінзу, часник подрібнити, гострий перець розчавити. Все це разом зі спеціями і сіллю додати до каструлі за 5 хвилин до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)