
Болгарський суп
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
3 л.
Перець Болгарський
5 шт.
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Рис пропарений
100 г.
Часник
3 зубчики
Цибуля
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Морква
1 шт.
Етапи приготування
01
З курки зварити бульйон, м'ясо вийняти.
02
Цибулю почистити і дрібно порізати, моркву потерти на крупній тертці. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.
03
Часник натерти на дрібній тертці. Помідори порізати дрібними шматочками.
04
На сковороді розігріти олію. Обсмажити цибулю, моркву і перець. Додати помідори і часник. Протушкувати пару хвилин.
05
Рис промити. Картоплю почистити і нарізати шматочками.
06
Курячий бульйон довести до кипіння, додати картоплю і рис. Варити 10 хвилин. Додати в суп овочеву заправку. Варити до готовності овочів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)