
Помідори консервовані з медом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
1,5 кг.
Кріп 70г
50 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
6 шт.
Лист лавровий
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сіль Єгипет
1,5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Часник
2 зуб.
Етапи приготування
01
Помідори добре вимити й обсушити.
02
За допомогою дерев'яної палички або зубочистки проколоти зверху (не до кінця), щоб помідори не лопалися.
03
Скласти овочі в чисту, стерилізовану банку, попередньо на дно банки викласти кріп, перець, часник, лавровий лист, порізану цибулю.
04
Залити весь вміст окропом і залишити на 8-10 хвилин.
05
Для маринаду злити воду з помідорів, додати до неї сіль, цукор, мед.
06
Поставити на вогонь, довести до кипіння, кип'ятити 5 хвилин і залити помідори, додати оцет і закатати банку стерилізованою кришкою.
07
Перевернути банку вниз шийкою, залишити до повного охолодження.
08
Зберігати в прохолодному місці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)