
Великодній яєчний суп
Великодній яєчний суп - страва дієтична, легка і дуже смачна. У цій страві є і необхідні калорії, які подарують організму заряд бадьорості, а також овочі, що дають нам вітаміни. Особливою цю страву робить пряність, шафран - дарує специфічний, але дуже цікавий і приємний аромат, а також привносить гіркоту в суп. До речі, саме шафран згадується ще в Старому Завіті.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
1шт
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Помідор
2шт
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Кріп 70г
пучок
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6шт
Картопля фасована
4шт
Часник
4 зубчики
Етапи приготування
01
З помідорів зняти шкірку. Нарізати м'якоть тонкими часточками, видаливши насіння. Картоплю і цибулю очистити і нарізати кубиками, часник і кріп подрібнити. Порей нарізати кільцями.
02
У каструлі обсмажити на олії цибулю і порей протягом 4 хв. Влити 1,5 л. води, додати картоплю, часник, апельсинову цедру, шафран, сіль і перець. Довести до кипіння, варити 10 хв. Додати помідори і варити ще 10 хв.
03
По одному розбивати яйця в чашку і переливати в бульйон. Готувати 4 хв. Розлити по тарілках так, щоб у кожній було по 1 яйцю. Посипати кропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів