
Яблучно-ванільний крамбл
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
7 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
7 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
2 г.
Лимон
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
80 г.
Пластівці вівсяні Козуб Продукт Найніжніші 300г
120 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
120 г.
Спеція Кориця мелена
2 г.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити від шкіри і серцевини. Нарізати яблука скибочками і перекласти в миску. Додати цукор, ваніль, лимонний сік і мускатний горіх. Перекласти масу у форму для випікання.
02
Розігріти духовку до 180°C градусів. У невеликій мисці змішати борошно, вівсяні пластівці, цукор, корицю і розм'якшене вершкове масло. Повинні вийти масляно-борошняні крихти. Посипати крихтами яблука і запікати в розігрітій духовці близько 35-45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)