
Багатошаровий салат з куркою і гранатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Гранат еліт
130 г.
Картопля фасована
300 г.
Волоський горіх
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
150 г.
Морква
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Піца Курка-ананас
240 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
300 г.
Етапи приготування
01
Картоплю і моркву помити і відварити до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Яйця відварити до готовності і охолодити. Потім очистити і нарізати.
02
Курку (наприклад, куряче філе) відварити в підсоленій воді. Цибулю очистити від лушпиння, ошпарити окропом і подрібнити. Волоські горіхи подрібнити ножем. Сир натерти на крупній тертці.
03
Гранат розібрати на зерна. Укласти в салатник шарами в такій послідовності: цибуля, картопля, курка, горіхи, яйця, морква (кожен шар трохи посолити), сир, майонез і зерна граната. Поставити салат на 1 годину в холодильник, а потім можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)