
Салат "Олів'є" з печінкою
Новорічні свята та інші сімейні торжества, безсумнівно, асоціюються в нашій свідомості з такою ситною закускою як «Олів'є». Ставши нашим старим добрим другом, він не малість встиг набриднути. А як же вдихнути нове життя в цей легендарний салатик? Відповідь очевидна: додати такі інгредієнти, з якими страва не тільки перетвориться зовні і стане більш ефектною на Вашому столі, але й заграє новими, часом навіть несподіваними смаковими нотками. Салат «Олів'є» з печінкою – тому яскравий доказ. Ніжна печінка, вимочена в молоці, а потім обсмажена в маслі, відмінно поєднується з традиційними для цього салату відвареною картоплею і яйцем. Хрустка ріпчаста цибуля додає пікантну свіжість.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка свиняча
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Картопля фасована
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку замочити в молоці на 2 години. Потім обсмажити на олії, охолодити і нарізати шматочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)