
Кролик в гірчичному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
2 ст. л.
Кролик
1 шт.
Гірчиця Руна Французька зерниста 210г
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Вершки Auchan 30% 200мл
120 г.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Чебрець (тим'ян), шт
1 ст. л.
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Вимити кролика, очистити від нутрощів, шкіри і зайвого жиру. Розрізати на середні шматочки, висушити паперовим рушником.
02
Вилити оливкову олію в глибоку сковороду, додати вершкове масло, розігріти. Викласти в сковороду шматки кролика, обсмажити до золотистого кольору.
03
Викласти зі сковороди кролика. В олії, що залишилася обсмажити нарізану цибулю, додати часник, обсмажити.
04
Додати в сковороду вино, збільшити вогонь. Після того, як алкоголь випарується, зменшити вогонь і додати гірчицю з чебрецем.
05
Покласти кролика назад у сковорідку, додати сіль, перець. Накрити кришкою, зменшити вогонь, готувати 45-60 хвилин. Підтримувати процес повільного кипіння.
06
По закінченні часу, витягнути кролика зі сковороди, збільшити вогонь, випарувати зайву рідину. Додати вершки, вимкнути вогонь. Змішувати протягом 1 хвилини, повернути кролика в сковорідку. Залишити сковороду на гарячій конфорці, посипати зверху петрушкою. Залишити настоятися 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)