
Імбирне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
2 ст.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Імбир
2 ч. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Гвоздика Auchan 10г
5 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Свіжий імбир очистити і натерти на терці (можна використати сухий мелений імбир). Потім гвоздику і мелену корицю перетерти в пудру (повинна вийти 1 ч. л.). Натертий імбир, розпушувач, гвоздику і корицю додати у борошно і добре перемішати.
02
В іншій мисці вершкове масло збити з цукровим піском (збивати доки цукор не розчинитися). Слідом додати яйце і ще раз все гарненько перемішати. В отриману масу потрохи по 0,5 ст. за один раз додати борошно і продовжувати змішувати. Тісто не повинне вийти крутим!
03
На стіл висипати борошно, викласти готове тісто і добре вимісити руками. Тонко розкачати і формами вирізати фігурки.
04
Нагріти духовку до 175°C градусів. Викласти печиво в змащене олією деко і відправити випікати в духовку на 8-10 хв. За бажанням прикрасити глазурью або різними посипками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)