
Хлібний квас із дріжджами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Хліб житній бездріжджовий 300г
1/2 буханки
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
25-30 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
125 г.
Родзинки
за смаком
Етапи приготування
01
До утворення скоринки коричневого кольору підсмажити житній хліб із зернами вівса або ячменю. Воду довести до закипання і крутим окропом залити хліб із зернами і залишити на 8 годин настоюватися. Дріжджі розвести теплим настоєм, додати житнє борошно і цукор, дати настоятися.
02
Настій процідити через сито, додати цукор, добре перемішати до повного розчинення цукру, вводити дріжджі, розмішати і залишити в теплому місці на 12-20 годин для бродіння. Час залежатиме від свіжості дріжджів і температури повітря.
03
Готовий квас процідити, розлити в посуд, щільно закрити кришкою і залишити в холодному місці, наприклад холодильнику або погребі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)