
Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
60 г.
Насіння льону 200г
60 г.
Пластівці вівсяні Добродія цільнозернові 500г
60 г.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Інжир сушений
8 шт.
Лимон
0,5 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Подрібнений мигдаль, змішати в блендері з вівсяними пластівцями, дрібкою солі, насінням льону і медом (2 ст. л.).
02
Сушений інжир дрібно нарізати і змолоти в блендері разом із лимонним соком, лимонною цедрою і медом.
03
Прямокутну форму вистелити пергаментом. На низ форми викласти шар з мигдальної маси, вирівняти, накрити харчовою плівкою і добре прим'яти. Зняти плівку і зверху викласти інжировий шар. Знову накрити плівкою і прим'яти.
04
Потім покласти форму в холодильник на 6-8 годин.
05
Коли маса буде готова, нарізати її невеликими брусочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)