
Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе індички
600 г.
Картопля фасована
1 кг.
Броколі
400 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно 7 1кг
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю почистити, нарізати брусками. Індичку нарізати невеликими шматочками.
02
У форму для запікання викласти картоплю, м'ясо і броколі. Посолити, поперчити.
03
Приготувати соус. У розтоплене на сковороді масло додати борошно. Злегка обсмажити його, помішуючи, протягом 1-2 хвилин.
04
Невеликими порціями вливати підігріте молоко, інтенсивно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. При постійному помішуванні варити до загустіння. Посолити за смаком.
05
У форму для запікання вилити приготований соус.
06
Запікати в духовці при температурі 180°С протягом 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)