
Шарлотка дитяча
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Родзинки
30 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Сода харчова 500г
2 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
20 г.
Етапи приготування
01
Відділити жовтки від білків. Білки збити в мисці разом з цукром, влити жовтки, ще раз збити. Обережно ввести муку в суміш, постійно збиваючи. Додати соду погашену лимонним соком. Ретельно вимісити.
02
Яблука очистити і нарізати часточками. Змастити форму для випікання маслом, на дно викласти родзинки і яблучні часточки, залити тістом. Поставити форму в духовку, випікати при температурі 200°C, до готовності.
03
Присипати готову шарлотку цукровою пудрою, прикрасити будь-яким декором за бажанням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)