
Салат із морської капусти і яєць
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста морська Akura сушена 25г
200 г.
Цибуля
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Сушену морську капусту ретельно промити в друшляку під струменем води.
02
Залити промиту капусту холодною водою, і залишити набухати 8-10 годин. Після цього злити воду, залити капусту новою водою, поставити на вогонь, варити з моменту закипання 5-10 хвилин.
03
З капусти злити воду, викласти її на дошку і порізати поперек приблизно через кожні 3-5 см.
04
Яйця відварити, цибулю нарізати півкільцями, півкільця - навпіл.
05
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії протягом 5-10 хвилин.
06
Додати капусту до цибулі, посолити, поперчити, перемішати, смажити 5 хвилин.
07
Яйця натерти на крупній терці.
08
У салатницю покласти капусту з цибулею і яйця, перемішати.
09
До столу можна подавати салат як холодним, так і гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)