
Салат "Ситий пан"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Базилік у горщику
1 пучок
Сіль Єгипет
10 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
20 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
3 шт.
Гриби намеко Novus мариновані 530г
50 г.
Вирізка свиняча
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.
02
У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.
03
Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.
04
Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.
05
Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.
06
Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)