
Пхалі зі шпинату
Пхалі (як можна судити навіть із назви) - це страва грузинської кухні. Пхалі складається із двох основних компонентів: це заправка і основний інгредієнт. Що стосується останнього, то це може бути спаржа, білокачанна капуста, молоде листя кропиви або (як у нашому рецепті) шпинат. Начинка ж (як і у багатьох грузинських стравах) досить гостра через велику кількість прянощів. Але обов'язково в начинці повинні бути волоські горіхи. Така страва виходить досить ситною, але при цьому і дієтичною. Тому її можна їсти, не побоюючись за фігуру. Подавати пхалі можна як основну старву до сімейного сніданку, обіду або вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат бебі Metro Chef свіжий 500г
2 кг.
Волоський горіх
150 г.
Спеція Хмелі-сунелі
1 ч. л.
Кінза 70г
1 пучек
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Гранат еліт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сік гранатовий відновлений 1л
3 ст. л.
Часник
1 зубчик
Етапи приготування
01
Шпинат очистити, промити. Варити в киплячій підсоленій воді 5 хв. Зняти шумівкою, віджати.
02
Дрібно нарізати кинзу, цибулю. Горіхи дрібно потовкти, часник вичавити в часниковому пресі. Додати 3 ст. л. гранатового соку і хмелі-сунелі. Посолити, поперчити. Перемішати зі шпинатом.
03
З отриманої суміші зліпити 4 грудочки, прикрасити зернами граната.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)