
Пиріг з яблуками і манкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
5 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, манну крупу, 120 г. цукру і соду. Перемішати.
02
Яблука очистити від шкірки і серцевини, натерти на тертці. Скропити яблучне пюре лимонним соком. Додати до яблук цукор, що залишився і корицю.
03
Змастити форму маслом, викладати суміш необхідно шарами, спочатку шар борошняної суміші, після - шар яблучного пюре. Повторити так кілька разів, самий верхній шар повинен бути яблучний.
04
Залити пиріг киплячим молоком, викласти шматочки вершкового масла.
05
Розігріти духовку до температури 180-200ºС, випікати протягом 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)