Оладки печінкові - Image

Оладки печінкові

Кількість порцій: 6Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо подивитися, що з нутрощів тварин найбільше люблять більшість людей, то можна з упевненістю сказати, що це печінка. Мабуть, це все завдяки м'якості, яку вона має. Для нашого рецепта оладок зовсім неважливо, печінку якої тварини використовувати. Але в перевазі, звичайно, куряча. Це пов'язано з тим, що куряча печінка найм'якіша, її швидше готувати, але і вона не сильно калорійна. Подавати їх можна з гарніром, їх можна навіть просто їсти, поклавши на хліб, як бутерброд. Швидкі оладки з печінки відмінно підійдуть і для сніданку, і щоб взяти їх з собою на роботу на обід. Тобто вони завжди можуть стати відмінним перекусом.

Продукти для рецепту

Печінка куряча розморожена
115.40

Печінка куряча розморожена

за 1 кг

Інгредієнти

Печінка куряча розморожена

500 г.

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

2 ст. л.

Борошно пшеничне вищий гатунок

0,5 ст.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

30 мл.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Етапи приготування

01

Дрібно нарізати очищену і помиту цибулю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію, викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні 2-3 хвилини. Після, охолодити.

02

Помити печінку, пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.

03

Додати в суміш яйця, майонез, сіль і перець. Ретельно перемішуючи додавати просіяне борошно.

04

Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. рослинної олії. У розігріту олію столовою ложкою викладати оладки. Подавати з будь-яким гарніром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв