
Морквяний суп-пюре "Сонечко в тарілці"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
4 шт.
Рис пропарений
100 г
Масло вершкове домашнє
4 ст.л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
800 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
дрібка
Етапи приготування
01
Моркву нарізати кубиками, обсмажити в 2 ст.л. вершкового масла, залити процідженим курячим бульоном. Довести до кипіння.
02
До киплячого бульйону всипати рис, дрібку цукру, підсолити і варити на повільному вогні до готовності.
03
Зняти з вогню, зробити пюре з моркви за допомогою погружного блендера просто в бульоні (якщо використовується звичайний блендер, то у чашці подрібнити рис і моркву і знову з'єднати їх з бульйоном). Знову довести отримане пюре до кипіння.
04
Відділити жовток від білка (білок не знадобиться). З'єднати жовток з рештою вершкового масла. Безпосередньо перед подачею додати цю суміш до супу. Куштуйте на здоров'я!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)