
Люля-кебаб з курячого фаршу
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
600 г.
Оцет Develey винний білий 6% 250г
2 ст. л.
Приправа Prymat Паприка солодка мелена 18г
0.5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0.5 ч. л.
Петрушка Marka Promo пучок 70г
20 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л
Часник
2 зуб.
Цибуля
2 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Куряче філе нарізати дрібними шматочками і перемолоти через м'ясорубку разом з часником. Перед тим, як подрібнювати м'ясо потрібно його добре обсушити.
02
Цибулю і петрушку дуже дрібно нарізати.
03
У курячий фарш додати петрушку, цибулю, чорний перець. Добре посолити і розмішати до гладенької маси. Дати фаршу настоятись, приблизно 15 хвилин. Накрити його і поставити в холодильник на ніч.
04
Потім необхідно замаринувати цибулю. ЇЇ потрібно нарізати тонкими півкільцями і промити під проточною водою, злегка прим'яти. Потім залити оцтом і трохи посолити. Вона повинна постояти 10 хвилин.
05
З готового фаршу сформувати мокрими руками довгенькі ковбаски.
06
Підсмажити люля-кебаб в невеликій кількості олії, перевертати потрібно постійно, для рівномірного прожарювання.
07
Подавати його з маринованою цибулею, посипати паприкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)