
Крем-соус із хрону і зеленої цибулі
Значення крем-соусів у харчуванні надзвичайно велике, тому що до їх складу входять різні ароматичні та екстрактивні речовини, що збуджують апетит, посилюють виділення травних соків. Підбір соусів до страв залежить від застосування різних прянощів і приправ, які використовуються при їх приготуванні. Важливо знати, що вони надають стравам соковитість, покращують зовнішній вигляд страви, збуджують апетит за рахунок аромату і гострого смаку і доповнюють склад страв, підвищуючи їх харчову цінність і калорійність. Крем-соус із хрону і зеленої цибулі найбільш підходить до негострих страв (відварна яловичина, свинина).
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
400 мл.
Хрін Novus білий 200г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
70 мл.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 ст. л.
Спеція Перець білий мелений
0,25 ч. л.
Етапи приготування
01
У миску викласти сметану, влити молоко, ретельно перемішати.
02
Додати також в миску до молока і сметани подрібнений в блендері хрін і зелену цибулю. Приправити білим перцем.
03
Подрібнити в блендері до однорідної маси. Накрити зверху миску харчовою плівкою, поставити в холодильник до подачі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)