
Короп, запечений з цибулею і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Короп тушка
1,5 кг.
Цибуля
2 шт.
Печериці Перша Хвиля нарізані 250г
200 г.
Помідор
1 шт.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
40 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сік лимона John Top 230мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Карпа очистити від луски, добре промити. Видалити зябра.
02
Розрізати черевце і видалити нутрощі.
03
Карпа добре промити зовні і всередині, обсушити серветками і розрізати на частини.
04
Скропити рибу соком лимона і залишити на 15-20 хвилин.
05
Приготувати начинку. Лук-порей вимити й нарізати кільцями або півкільцями. Печериці вимити й нарізати скибочками.
06
На розігрітій з рослинною олією сковороді обсмажити цибулю до м'якості. Додати гриби і смажити, помішуючи, приблизно 5 хвилин. Посолити і поперчити.
07
Начинку трохи остудити.
08
Коропа укласти в змащену олією форму і натерти сіллю і свіжомеленим перцем зовні і всередині. Наповнити черевце коропа підготовленою начинкою (можн додати трохи порізаних помідорів).
09
Черевце акуратно сколоти зубочистками. Шкіру риби добре змастити рослинною олією.
10
Помідор вимити й нарізати кружальцями. Викласти помідор навколо риби так, щоб кружальця трохи заходили один на одного. Помідори трохи посолити і скропити рослинною олією.
11
Зверху укласти гілочку петрушки.
12
Запікати приблизно 45-60 хвилин у нагрітій до 180°C духовці. Час запікання залежить від ваги риби. Готову рибу вийняти з духовки, дати постояти 10 хвилин, акуратно перекласти на блюдо, і оформити зеленню і свіжими овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)