
Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
3 ч. л.
Суміш трав Metro Chef сушених прованських 460г
2 ч. л.
Сік лимона John Top 230мл
30 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 шт.
Гриби білі свіжеморожені
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Цибуля
150 г.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Гриби Боровичок білі сушені 50г
20 г.
Етапи приготування
01
Для маринаду потрібно розтовкти перець. Змішати масло, гірчицю, лимонний сік, трави, перець. Посолити і отриманою сумішшю змастити яловичину.
02
Запікати яловичину в рукаві або у фользі при температурі 180°С протягом 1,5 години.
03
У цей час для соусу трохи потовкти сушені гриби. Цибулю і заморожені гриби (які вам більше подобаються) дрібно нарізати. Обсмажити цибулю до прозорості. Додати заморожені гриби, посолити і поперчити, перемішати і смажити 7 хвилин. Додати сушені гриби і близько 150 мл. води. Смажити, помішуючи близько 35 хвилин. Додати вершки і перемішати.
04
Додати борошно і добре перемішати. Довести до кипіння і відразу прибрати з вогню. При подачі нарізати м'ясо і полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)