
Овочевий мільфей
1
Пропонуємо вам чудову і швидку закуску, яка підійде до будь-якого гарніру і прикрасить ваш святковий або буденний стіл. Секрет у тому, що ця страва містить у собі всі корисні овочі, при цьому вона не калорійна і дуже смачна. Тут вам і кабачок, і буряк, і петрушка - всі необхідні вітаміни, мікроелементи і мінерали, яких так не вистачає восени і взимку. Чого тільки вартий буряк! Це чудове джерело вітаміну С. А кабачки містять в собі багато магнію, кальцію та йоду. Тому таку страву варто робити, поки не закінчився сезон овочів. Смачного!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
2 шт.
Кабачок
1 шт.
Авокадо 500г
2 шт.
Петрушка 70г
120 г
Вода негазована Аквуля 2л
60 мл
Лимон
50 г
Сіль Єгипет
за смаком
Кунжут
30 г
Етапи приготування
01
Буряк середнього розміру відварити, охолодити, очистити і нарізати рівними тонкими кружечками.
02
Кабачок очистити і нарізати рівними тонкими шматочками.
03
У блендер покласти очищені авокадо, петрушку, сік лимона, сіль за смаком, трохи води, і перемолоти до стану однорідного крему.
04
Викласти в порційну тарілку кружечок буряку – промазати кремом, потім кружечок кабачка – промазати кремом. І так викладати стільки рівнів, скільки вам подобається.
05
Прикрасити зеленню і кунжутом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)