
Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
400 г.
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Насіння кунжуту
за смаком
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
за смаком
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити капусту з гарбузом в каструлі із водою, до м'якості.
02
Імбир, моркву і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії в сковороді, при цьому важливо щоб суміш не підгоріла.
03
Змішати в чаші блендера відварені капусту і гарбуз, а також суміш зі сковороди. Подрібнити до стану пюре. Додати також половину рідини, в якій варилися овочі.
04
Вилити готове пюре в каструлю, поставити на вогонь, влити вершки, довести до кипіння. При подачі вилити суп в тарілку, прикрасити кунжутним насінням і крапельками бальзамічного оцту.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)