
Суп-пюре з сочевиці з вершками і макаронами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис круглий
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1200 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Петрушка 70г
1 пучок
Спеція Перець білий мелений
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сочевицю і рис промити, засипати в каструлю, залити водою і поставити на вогонь.
02
Поки варяться крупи, цибулю очистити від лушпиння і нарізати дрібними кубиками.
03
Коли вода закипить, закинути цибулю і варити до готовності сочевиці.
04
Потім зняти каструлю і вміст збити блендером в пюре.
05
Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім викинути їх на друшляк.
06
Додати макарони в суп. Потім влити вершки, посолити і поперчити за смаком, перемішати і поставити на вогонь. Варити 3-5 хвилин.
07
При подачі посипати дрібно нарізаною петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)