
Червоний вітамінний холодний суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
3 шт.
Морква
3 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
400 мл
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Часник
2 зуб.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно нарізати моркву, червоні перці і помідори, викласти в каструлю і залити бульйоном. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до м'якості моркви.
02
Розігріти сковорідку і додати оливкову олію. Пасерувати дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник до золотистого кольору.
03
Викласти все в блендер і подрібнити до однорідного стану. Охолодити і додати оцет.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)