
Гарбузовий суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
0,5 шт.
Цибуля ріпчаста молода
0,5 шт.
Картопля фасована
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Часник
1 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
5 ст. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати цибулю та часник, шляхом подрібнення. Висипати дані овочі в розігрітий сотейник. Швидко помішувати, щоб часник міг згорнутися, а цибуля залишилась прозорою.
02
Картоплю та гарбуз нарізати однаковими кубиками та висипати до цибульно-часникової суміші. Бульйон злити та накрити кришкою, вогонь при цьому зменшити. Тушкувати овочі протягом 20 хвилин. Бульйон доливати, щоб шматочки овочів могли плавати в ньому.
03
Коли перестали тушкувати, додати до страви сіль і дати їй розчинятись. Розтерти овочі блендером до ніжного пюре. Та доповнити смак мускатним горіхом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)