
Картопляний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
6-7 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Ковбаса варена Ятрань Столична вищий сорт
200 г.
Ковбаса куряча копчена
150 г.
Базилік у горщику
1 ст. л.
Петрушка 70г
1 ч. л.
Бекон охолоджений
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У тепле картопляне пюре додати яйця, 2 столові ложки сиру, сіль і перець. Добре перемішати і відставити убік.
02
Пропустити через м'ясорубку шинку, ковбасу і змішати з базиліком і петрушкою.
03
Дно форми вистелити алюмінієвою фольгою, уклсти шар пюре, а на нього ковбасну масу.
04
Викласти шар за шаром. Накрити другою половиною пюре і посипати зверху рештою тертого сиру і шматочками бекону.
05
Випікати, доки верх не почне набувати рум’яного кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)