
Конфітюр із гострого перцю "Еспелет"
Взагалі конфітюр - це желеподібний харчовий продукт з рівномірно розподіленими в ньому цілими або подрібненими плодами. Його варять з додаванням цукру і желюючих речовин. Приготувати конфітюр із гострого перцю "Еспелет" зовсім не складно, хоча смак у нього, звичайно, дуже на любителя. Але якщо ви прихильник гострого - то цей конфітюр прийдется вам до душі. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відмінно підійде до будь-якого виду м'яса. Дуже смачно вийде якщо подавати його з сиром, з птицею, з м'ясом на грилі. Можна також змащувати ним курку або м'ясо перед тим, як відправити їх у духовку. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відрізняється дуже цікавим смаковим поєднанням. Рекомендуємо його спробувати!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Приправа Kamis перець червоний солодкий 20г
600 г.
Перець гострий червоний фасований
3 шт.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
200 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
50 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Вичавити сік із лимона. Додати до нього воду, цукор, довести до кипіння і варити, помішуючи, до розчинення цукру.
02
Перець очистити від насіння і нарізати на середні шматочки.
03
Додати масу до сиропу і варити 60 хвилин, помішуючи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)