
Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Цибуля
2 шт.
Кабачок
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст. л.
Часник
2 зуб.
Петрушка 70г
4 ст. л.
Кріп 70г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю нарізати тоненькими кільцями і помішуючи, обсмажити на сковороді. Додати часник і продовжити смажити до моменту, поки цибуля не стане золотавого кольору.
02
Потім збити яйця з молоком, додати дрібно порізані трави і готову цибулю.
03
Кабачок нарізати скибочками й обсмажити. Коли кабачок буде готовий додати його в яєчну суміш.
04
Влити олію в сковорідку. Потім влити в сковорідку яєчну суміш з кабачком. Потрібно рівномірно розподілити кабачки.
05
Омлет буде готовий приблизно через 8-10 хвилин.
06
Розігріти гриль. Поставити сковорідку під гриль і готувати омлет до загустіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)