
Курка з соусом із баклажан
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
10 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
6 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Лист лавровий
4 шт.
Перець чилі Банка Спецій стручковий 30г
100 г.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
0,5 мл.
Баклажани гриль
8 шт.
Лимон
1 шт.
Борошно 7 1кг
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Етапи приготування
01
Баклажани помістити в пароварку на 20 хвилин. Зняти шкірку, видалити стеблинки, кинути баклажани в лимонний сік і залишити на 5 хвилин.
02
У каструлі розтопити вершкове масло. Додати борошно. Смажити 2 хвилини на середньому вогні, постійно помішуючи. Влити гаряче молоко, готувати 3 хвилини, постійно помішуючи, щоб розчинилися грудочки.
03
Вийняти баклажани з лимонної води, процідити воду. Порізати баклажани і з'єднати з вмістом каструлі. Посолити, тушкувати 5 хвилин.
04
Грудинку порізати, посолити і поперчити. Розтопити в каструлі вершкове масло, додати куряче м'ясо, смажити 3 хвилини. Додати нарізану цибулю, помідори, лавровий лист, стручковий перець, м'ясний бульйон. Тушкувати 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)