
Биточки по-селянськи
Пропонуємо і настійно рекомендуємо приготувати страву биточки по- селянськи. Биточки по-селянськи будемо готувати з яловичого фаршу і смажити їх в цибульному соусі, а додавати будемо обов'язково свинячий жир, в сільських колах відомий як смалець. Для тих, хто ні разу не готував смалець в домашніх умовах, скажемо, що це звичайне топлене сало. Саме воно задасть національного українського сільського колориту нашій страві. Існує, звичайно, багато рецептів приготування даних биточків, але ми б сказали, що вони більш урбанізовані. Але биточки, приготовані по-нашому рецепту, виходять дуже смачними, м'якими, ситними, в ніжному ароматному соусі. Загалом це справжні класичні українські селянські биточки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
130 г.
Цибуля
1,5 шт.
Смалець Фермерський 170г
6 г.
Борошно 7 1кг
10 г.
Лист лавровий
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
10 г.
Часник
1 зуб.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
1 ст. л.
Лимон
за смаком
Мед Літній Мед 750г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Яловичину пропустити через м'ясорубку, додати воду, смалець, лавровий лист, дрібно порізану цибулю 0, 5 шт., сіль і перець.
02
Сформувати биточки, панірувати в борошні і обсмажити.
03
Потім тушкувати биточки в цибульному соусі.
04
Для цибульного соусу цибулю 1 шт. нарізати на маленькі шматочки. Потім збити в блендері. У суміш додати натертий на дрібній тертці 1 зуб. часнику, 4 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. білого сухого вина, 1 ч. л. меду і лимон за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів