Биточки по-селянськи - Image

Биточки по-селянськи

Кількість порцій: 1Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пропонуємо і настійно рекомендуємо приготувати страву биточки по- селянськи. Биточки по-селянськи будемо готувати з яловичого фаршу і смажити їх в цибульному соусі, а додавати будемо обов'язково свинячий жир, в сільських колах відомий як смалець. Для тих, хто ні разу не готував смалець в домашніх умовах, скажемо, що це звичайне топлене сало. Саме воно задасть національного українського сільського колориту нашій страві. Існує, звичайно, багато рецептів приготування даних биточків, але ми б сказали, що вони більш урбанізовані. Але биточки, приготовані по-нашому рецепту, виходять дуже смачними, м'якими, ситними, в ніжному ароматному соусі. Загалом це справжні класичні українські селянські биточки.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

130 г.

Цибуля

1,5 шт.

Смалець Фермерський 170г

6 г.

Борошно 7 1кг

10 г.

Лист лавровий

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

10 г.

Часник

1 зуб.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

1 ст. л.

Лимон

за смаком

Мед Літній Мед 750г

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Яловичину пропустити через м'ясорубку, додати воду, смалець, лавровий лист, дрібно порізану  цибулю 0, 5 шт., сіль і перець.

02

Сформувати биточки, панірувати в борошні і обсмажити.

03

Потім тушкувати биточки в цибульному соусі.

04

Для цибульного соусу цибулю 1 шт. нарізати на маленькі шматочки. Потім збити в блендері. У суміш додати натертий на дрібній тертці 1 зуб. часнику, 4 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. білого сухого вина, 1 ч. л. меду і лимон за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв