
Гороховий суп із реберцями
Кожен знає, що горох не тільки смачний, але і дуже корисний. У цій рослині міститься величезна кількість білків, які організм легко засвоює. Також горох не дає радіації надходити в наші організми. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати гороховий суп з реберцями. Ситна, ароматна і дуже смачна страва легко, немов могутній титан, впорається з голодом. Суп зігріє вас зсередини, подарує організму відчуття комфорту. Його аромат - це справжній запах оселі, затишку, тепла і довіри. Також ця страва дуже сподобається чоловікам, які життя собі не уявляють без м'яса. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ребра свинні копчені
500 г.
Корм сухий Brit Veterinary Diet Obesity з ягням та горохом для собак із зайвою вагою 12кг
500 г.
Картопля фасована
6 шт.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчика
Бекон охолоджений
100 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Кріп 70г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Горох промити, залити холодною водою і залишити на 4-5 годин.
02
Ребра розрізати на шматки і варити 1-1,5 години, поки м'ясо не почне легко відставати від кісток. Далі м'ясо вийняти з каструлі, нарізати на шматочки.
03
Засипати в каструлю горох і варити впродовж 30 хвилин. Потім покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю і варити ще 20 хвилин.
04
У цей час обсмажити на олії до золотистого кольору нарізані дрібними кубиками цибулю і моркву.
05
Зроблену зажарку додати в каструлю з супом, додати шматки м'яса. Посолити. Варити ще 10 хвилин.
06
За 3 хвилини до закінчення варіння покласти в каструлю гірчицю. Зелень і часник дрібно порізати, бекон нарізати тонкими смужками. Додати це все в суп і прогріти 1-2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів