
Курка в лимонно-медовому соусі з кедровими горішками
Хочете побалувати своїх рідних смачною, корисною і малокалорійною їжею? Якщо так, то наш рецепт курки вам у цьому допоможе як ніхто. Адже що може бути смачніше запеченої курки? Це може бути тільки курка у медовому соусі та з кедровими горішками. Завдяки цьому соусу ыз лимона і меду м'ясо отримує зовсім інший смак. Він стає більш соковитим, насиченим. М'ясо під час запікання добре просочується цим соусом, так що ваші рідним будуть облизувати пальчики і просити один перед одного добавки. Горішки ж, у свою чергу, збагачують смаковий і ароматний набір всієї страви. Курку можна подавати з будь-яким гарніром і салатом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стегна курячі охолоджені
4 шт.
Лимон
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
8 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
5 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Курку очистити від жиру, натерти сіллю і перцем.
02
Для соусу розтопити мед, в миску з медом вичавити лимонний сік, додати соєвий соус, перемішати.
03
Форму для випікання змастити олією, викласти курку, залити отриманим соусом. Випікати в розігрітій заздалегідь духовці при температурі 250°С півгодини.
04
Під час випікання перевернути курку на іншу сторону. Дістати з духовки, висипати кедрові горіхи, пекти ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)