
Кавове печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
2 ст.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Кава розчинна Кава зі Львова Еспрессо 100г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
¼ ч. л.
Етапи приготування
01
Цукор збити з розм'якшеним маслом. Як тільки масло збилося, додати розчинну каву, щіпку солі і ще раз на невисокій швидкості збити міксером. З'єднати суміш з мукою і замісити тісто. Якщо тісто добре не ліпитиметься, можна додати 1 ст. води.
02
Загорнути готове тісто в папір для випічки і помістити в холодильник на 45 хв. Дістати з холодильника і не виймаючи тісто з паперу розкачати качалкою. Товщина коржа має бути приблизно 0,5 см. Доки тісто не охолонуло, за допомогою чарки вирізати печиво.
03
На деко помістити папір, в якому було тісто (можна не змащувати, оскільки він промаслився тістом). Помістити в духовку і випікати 15 хв. Температура для випічки печива має бути 180°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)