
Апельсинові кекси
Кекси можна назвати окремим видом десертів, а не просто випічкою. Адже хто не любить кекси? Ці круглі, маленькі грудочки тіста можна комбінувати з іншими інгредієнтами, аби урізноманітнити десерт. Наприклад, апельсинові кекси замінять вам сонечко в похмуру погоду, піднімуть настрій своїм ніжним смаком, а також стануть хорошим другом чашці чаю або кави.
Такий кекс легко поміститься в сумочку і зможе порадувати вас в обідню перерву, подарувати вам трохи сонечка, коли, здається, нічого не виходить. А апельсинова цедра освіжить ваші думки і прожене переживання, на місце яких прийде гармонія. Насолоджуйтесь, адже щастя в дрібницях!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсин
120 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Апельсин помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Вичавити сік з апельсина. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще трохи збити.
02
Додати в яєчно-масляну суміш сік і цедру. Всипати просіяне борошно з розпушувачем. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 200. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)