
Сирні рогалики з малиною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
500 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Сода харчова 500г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Спеція Кориця мелена
10 г.
Малина
100 г.
Етапи приготування
01
Розм'якшене масло змішати з сиром. Потім додати просіяне борошно з содою і сіль. Довести тісто до однорідної консистенції і замішати. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник.
02
Дістати тісто, розділити на кілька частин і розкачати. Цукор змішати з корицею. Половиною цукрової суміші посипати тісто. Розрізати кожен пласт на сектори (як піцу).
03
Малину розморозити (якщо вона заморожена) або помити (якщо свіжа). На кожен шматочок тіста покласти трохи малини і згорнути до вузького кута. Духовку розігріти до 200°C.
04
Деко застелити пергаментним папером. Викласти на нього рогалики, посипати цукровою сумішшю. Поставити їх в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)