
Морквяний смузі
Смузі - це густий, однорідний напій у вигляді змішаних у блендері або міксері ягід або фруктів з додаванням шматочків льоду, соку або молока. Смузі дуже добре підійдуть для вегетаріанського і здорового харчування. Смузі зберігає всі волокна і вітаміни інгредієнтів, що входять до нього. До речі, морквяний смузі хороший для дієтичного харчування, так як вживши такий продукт ваш організм отримає мінімум кілокалорій і максимум мікроелементів і вітамінів з моркви. Історія виникнення смузі йде в 30-ті роки ХХ століття. Потім з Каліфорнії він поширився і став дуже популярним у всьому США. Всі магазини здорового харчування зараз продають смузі по всьому світу. Обов'язково спробуйте приготувати морквяний смузі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
3 шт.
Апельсин
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
50 г.
Вода негазована Аквуля 2л
3 склянки
Ванілін Pripravka 2г
1 ст. л.
Лід харчовий 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву помити і очистити, нарізати кружечками.
02
Подрібнити в блендері нарізану моркву, часточки апельсина, ячмінь, нарізаний гарбуз, концентрат апельсинового соку, мед і 3 склянки води.
03
Додати ванілін, кубики льоду і знову гарненько подрібнити в міксері.
04
Розлити по склянках і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)