
Соус "Пармезан"
Традиційні соуси, якими ми звикли дуже часто користуватися, трохи набридли. І хочеться чогось нового і незвичайного, а шукати доводиться в кухнях інших країн. Але, правда ж, цікаво - як у них і які кулінарні особливості їх кухні? Відповідь на це питання знайдете, лише спробувавши іноземну страву. Представлений нами соус "Пармезан", приклад італійської кухні. Італійці дуже люблять заправляти свої страви різними соусами. А цей рецепт ще і передає справжній італійський глибокий смак сиру. Назва соусу вже й так натякає на свій ключовий інгредієнт - звичайно, це сир пармезан. Його тонкий аромат може упізнати кожний, а насичений смак запам'ятовується назавжди. Сподіваємося, що пікантний сирний соус "Пармезан" - це те, що ви так давно шукали!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
70 г.
Філе анчоусів Aspra в соняшниковій олії 80г
3 шт.
Сметана ХМЗ 20%
150 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
40 г.
Сік Limmi лимонний 125мл
1 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
1/2 ч. л.
Етапи приготування
01
Консервований в олії анчоус (філе) помістити в посудину. До нього додати сметану, майонез, сир "Пармезан". Перемішати. Потім додати лимонний сік, поперчити.
02
Ретельно перемішати вінчиком інгредієнти. Подрібнити все у блендері.
03
Перелити в каструлю. Накрити кришкою посудину і поставити в холодильник. По закінченні двох годин соус буде готовий.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)